Oma Häme esittelee helmikuussa 2024 palveluverkkosuunnitelmaa

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelurakenteita esitetään muutettavaksi Kanta-Hämeessä hyvinvointialueella (Oma Häme) lähivuosina.

Tammikuun lopussa julkaistiin luonnos palveluverkkosuunnitelmasta, jossa esitetään muutoksia Oma Hämeen sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelumuotoihin, saatavuuteen ja toimipisteisiin.

  • Ennen päätöksentekoa luonnoksesta käydään keskustelua eri foorumeilla.
  • Suunnitelmaluonnos on myös lähetetty lausuntokierrokselle.
  • Helmikuun aikana asukkaiden kanssa käydään suunnitelmasta aktiivista keskustelua. Asukkailla on useita tapoja ja mahdollisuuksia osallistua keskusteluun ja vaikuttaa tuleviin päätöksiin.
  • Aluevaltuusto tekee päätöksen palveluverkon muutoksista 26. maaliskuuta.
  • Keskustelu jatkuu maaliskuussa aluevaltuuston päätöksen jälkeen, kun palveluverkkomuutosten toteuttamisen suunnittelu alkaa. Muutokset näkyvät palveluissa isommin vasta vuodesta 2026 alkaen.

Oma Häme esittelee helmikuussa 2024 palveluverkkosuunnitelmaa. Esittelyyn on varattu neljä yleisötilaisuutta seuraavasti:

Asukastilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tilaisuuksien sisältö on samanlainen jokaisella paikkakunnalla. Teams-infon sisältöä muokataan etukäteiskysymysten perusteella.
-> Lähetä 26.2. mennessä kysymyksiäsi 28.2. helmikuuta pidettävään etätilaisuuuteen!
(Webropol-kyselypohjan linkki.)

Livetapahtumat striimataan, jotta niitä voi seurata myös etänä. Etäkatsojat voivat myös lähettää kysymyksiä striimiä katsoessaan.

HUOM: Tarina jatkuu YouTube -videon jälkeen.

Linkkejä ym. tietoja kootusti:

Kuva: Oma Häme.